Welkom

Updates

update "Klei biscuit" : 1-2-2017
update "Schilderijen" : 23-04-2011
update "Overige" : 24-08-2014
update "Info" : 20-06-2012

Ik vind het fijn dat je deze website bezoekt. Lange tijd heb ik me alleen bezig gehouden met digitale kunst, maar door omstandigheden ben ik met niet-digitale kunst in aanraking gekomen. Het fijne hiervan is dat het aanraakbaar is, beïnvloedbaar door de positie waarin het staat en het meer overbrengt dan digitale kunst.

Nieuws:

Het is mogelijk om het atelier te bezoeken, maar omdat er niet altijd iemand aanwezig is, is het gewenst om van te voren een mail (zie knop "e-mail" links onder) te sturen. Op mail wordt doorgaans binnen 12 uur gereageerd. Laat wel je e-mail adres achter zodat we kunnen reageren.

Heb je interesse in het keramiek wat op deze site staat of ben je op zoek naar iets speciaals, neem contact op en misschien kan ik iets voor je betekenen.

Vision Quest
 

Vision Quest is de naam die ik heb aangenomen als "artiesten" naam. Ik vind zoiets groter lijken dan dat het is...... maar dat terzijde. De naam heeft wel voor mij een grote betekenis, je ziet de uitwerking ook terug in m`n werk. Het is de zoektocht naar betekenissen in dromen. Sinds 2009 ben ik ook begonnen met klei en heb mij hierin veel dingen kunnen aanleren (autodidact). Het enige wat ik in opleiding heb gedaan, is een waardevolle masterclass "portret boetseren" die ik gedaan heb bij Dieter de Groot, gekregen van mijn lieftallige vrouw die mij in alles ondersteunt.


Veel plezier en ik hoor graag wat van je. Stuur me eens een e-mail (zie links onder)

Met vriendelijke groet, VQ

Nu ook op FaceBook! Daar kun je alles lezen over projecten in de startfases! FaceBook
mail contact