Info
De studio De studio
Miniworkshop Miniworkshop: Het ontstaan van "Alien Head"
Treehouse Foto's "TreeHouse" (20-6-2012)
foto Gerestaureerde foto
Nefertiti Nefertiti (19-5-2012)
hyperlinks Hyperlinks naar anderen, ook interessante webpagina`s


Beste bezoeker,

Mijn naam is Marcel en vind het leuk dat je even langskomt. Ik hoop dat ik je met deze site een beetje kan vermaken.

Deze site heb ik opgezet omdat ik jou ook wil laten zien wat er mogelijk is op het gebied van andere materialen in plaats van alleen digitale beelden. De beelden die ik gemaakt heb, komen uit mijn gedachten. Voor mij is dit de enige mogelijkheid om mijn gevoel en emotie te kunnen bereiken.

Ik zou jou ook willen uitnodigen om creatief te zijn, wees positief over wat je maakt. Met klei heb je het voordeel om steeds te veranderen totdat je het bevalt. Als je het maar vochtig houdt (niet nat), kan je een lange tijd over een project doen. Mijn beelden zijn ook niet op 1 avond gemaakt. "Dead Man`s Head" heeft mij bijna drie weken gekost. Niet continu maar in fases. Begin aan je beeld, en als je inspiratieloos bent, laat het rusten maar blijf erna kijken. Omdat mijn beelden uit mijn gedachten komen, kost het tijd om alle details er in te brengen. Het kost tijd om ze in mijn gedachten omhoog te brengen. Ik hoop dat terzijnertijd jij ook wat aan mij wil laten zien.....

"Dreams Of The Mind" is ook eigenlijk een ode aan de gedachten. Vision Quest is de zoektocht naar de dromen, naar wat ze betekenen voor mij. Vision staat voor de beelden, de Quest staat voor de zoektocht.

Laat me weten wat je ervan vindt, en ik hoop ook wat van jou te mogen zien.

Kunst is niet te omschrijven, voor een ieder is deze anders. Voor mij is het realisme wat uit zijn verband is gehaald.

Met vriendelijke groet, Marcel, ook wel bekend als "Vision Quest"

.

e-mail formulier